среда, 22 ноября 2017 г.

Увага!

Відповідно до рекомендацій листа Державної санітарно-епідеміологічної служби відокремленого підрозділу «Вільнянський міжрайонний відділ «Запорізький ОЛЦ ДСЕСУ» продовжити обмежувальні заходи по кору в Кушугумському НВК «школа І-ІІІ ступенів - гімназія «Інтелект» по 04.12.2017 р. включно (максимальний інкубаційний період – 21 доба). Приступити до навчання 05.12.2017 року за основним розкладом уроків.

Відповідь на лист Кушугумського НВК



       

ДЕРЖАВНА САНІТАРНО-ЕПІДЕМІОЛОГІЧНА СЛУЖБА УКРАЇНИ

ДЕРЖАВНА УСТАНОВА  «ЗАПОРІЗЬКИЙ   ОБЛАСНИЙ  ЛАБОРАТОРНИЙ  ЦЕНТР ДЕРЖСАНЕПІДСЛУЖБИ УКРАЇНИ»

ВІДОКРЕМЛЕНИЙ ПІДРОЗДІЛ «ВІЛЬНЯНСЬКИЙ
МІЖРАЙОННИЙ ВІДДІЛ ДУ «ЗАПОРІЗЬКИЙ  ОЛЦ  ДСЕСУ»
провул. Новий, буд. 5, м. Вільнянськ, Запорізька обл.,  70002, тел/факс (06143)4-51-87,
E-mail  ses_vln@ukr.net      код ЄДРПОУ 38461727

21.11.2017  №   760
                                                                                                                                    Директору                   
                                                                                      Кушугумського НВК
                                                                                                       «школа І-ІІІ ступенів –
                                                                                                гімназія «Інтелект»
                                                                                              Апостоловій Т.О.


                     На Ваш лист від 21.11.2017р. за №01-13/0555 «Вільнянський міжрайонний відділ ДУ «Запорізькій ОЛЦ МОЗ України» повідомляє наступне.
                     Станом на 21.011.2017р. в Кушугумському НВК «Школа І-ІІІ ступенів -  гімназія «Інтелект» зареєстровано  36 випадків захворювання на кір серед учнів та вчителів. Згідно наказу директора від 13.11.2017р. №0407 функціонування закладу тимчасово призупинено з 14.11.2017р. по 23.11.2017р. та проведений комплекс профілактичних протиепідемічних заходів. Незважаючи на це, випадки захворювань серед учнів продовжують реєструватися.      
            В зв’язку з  тим, що епідемічна ситуація щодо з захворюваності на кір має негативну динаміку, ВП «Вільнянський міжрайонний відділ ДУ «Запорізькій ОЛЦ МОЗ України» додатково пропонує:
            1. Продовжити обмежувальні заходи по кору в Кушугумському НВК «Школа І-ІІІ ступенів -  гімназія «Інтелект» по 04.12.2017 р. включно (максимальний інкубаційний період – 21 доба).
            2. Сумісно з лікувально-профілактичними закладами району організувати проведення позачергового медичного профілактичного огляду учнів ті вчителів перед початком функціонування закладу, з отриманням довідки лікарів про стан здоров’я. Не допускати  до закладу  осіб з будь якими проявами  ГРВІ.
3. Разом з медичною службою району визначити перелік осіб, яким необхідно проведення імунізації проти кору. Вирішити питання щодо проведення їм щеплень.
4. З метою локалізації вогнища кору продовжувати щоденне медичне спостереження за відвідуванням закладу учнями та вчителями, на  термін  другого інкубаційного періоду (21 доба з  дати відкриття закладу). При появі осіб з підозрою на захворювання - негайно проводити  їх ізоляцію та повідомляти медичну службу про ці випадки.
5. Надати дистанційні роз'яснення батькам щодо необхідності дотримання протиепідемічних заходів   по  відвідуванню  учбового закладу в разі виникнення  будь якої хвороби дитини.
6. Посилити контроль за дотриманням санітарно-гігієнічного та протиепідемічного режимів  в Кушугумському НВК «Школа І-ІІІ ступенів -  гімназія «Інтелект», у відповідності санітарного законодавства.

                   Завідувач підрозділом                                                      Сініцина Н.Ю.
Полякова 0614344449

Комментариев нет:

Отправить комментарий